Ultims detalls de " Napoleon: Total War" que arriba aquest divendres per a PC

dimarts, 23 de febrer del 2010




Aquest proper 26 de febrer arribarà a PC el primer gran joc d'estratègia per al 2010.
SEGA ja té gairebé tot preparat per al llançament de Napoleó: Total War al nostre país, així que ens remeten una nota de premsa amb els últims detalls per confirmar per al joc.


Posa't en la pell de Napoleó i canvia el rumb de la història :

Madrid, febrer de 2010. - SEGA presenta Napoleon Total War, l'últim llançament de l'exitosa saga de videojocs d'estratègia "Total War". Un títol completament nou, que ofereix la possibilitat de tornar al passat i reescriure la història manejant amb astúcia els exèrcits d'un dels grans genis militars de la història del món.

Napoleon Total War, és el primer títol de la saga basat en un personatge històric concret, però manté vigents les virtuts de la resta de títols de la saga "Total War" com les batalles lliurades per terra i mar en 3D, els mapes de campanya detallats i l'alta qualitat dels seus gràfics.

Cal destacar el gran esforç realitzat pels documentalistes que han participat en aquest títol, que fan possible que els seguidors de videojocs d'estratègia en general i de la saga Total War en particular, i els amants de la Història puguin gaudir de batalles i camps de batalla representats amb total fidelitat, de indumentàries de diferents exèrcits confeccionades amb tot luxe de detalls i de tot tipus d'armament utilitzat amb un realisme sorprenent.

Més de 100 persones han treballat en la creació del videojoc de Napoleon Total War, per al qual s'han utilitzat llibres històrics, pel lícules i abundant material gràfic i artístic, tot això per oferir una aventura que, a més d'entretinguda, contingui un alt i inèdit rigor històric.

Una de les novetats més apreciades del videojoc és l'opció "multijugador en Mode Campanya" que ha estat possible gràcies a la col.laboració de més de 15.000 fans que han participat activament en un test per garantir l'èxit en la seva execució final. Compta amb mode online.

Napoleon Total War compta amb les tres campanyes més importants que va lliurar el militar nascut a Còrsega:

* Campanya Italiana: 1796-1797; on les tropes de Napoleó es veuen assetjades pels exèrcits austríacs
* Campanya Egípcia: 1798-1799, en aquesta campanya les tropes franceses desembarquen a Alexandria trobar ampliar territori i vèncer els mamelucs
* Campanya Europea: 1799-1815, on l'objectiu de les tropes de Napoleó serà envair els estats alemanys i vèncer els exèrcits austríacs i russos

A través d'aquestes tres campanyes, el jugador pot manejar l'exèrcit francès lluitant en nombroses batalles històriques, convertint-se en Napoleó i tractant de superar obstacles de tot tipus, fins meteorològics.

A més, aquest videojoc d'estratègia en temps real per torns, ofereix la possibilitat d'utilitzar i dirigir les tropes de les coalicions que van sorgir per vèncer a Napoleó.

Napoleó Total War està disponible per a PC en Edició Standard (39,99 €) o Edició Imperial (49,99 €), per a col.leccionistes, que inclou a més del videojoc en caixa Premium, un mural il • lustrat amb la biografia de Napoleó i un codi amb el qual descarregar lots exclusius amb cossos de combat d'infanteria i cavalleria i altres forces militars d'elit que ajudaran el jugador a aconseguir els seus objectius.

Per obtenir més informació, visiteu: www.sega.es

PEGI +16

Video: