My Drivers 3.31

divendres, 6 de febrer del 2009
Posted by Kadder

My Drivers permet una ràpida detecció, backup i restauració de tots els drivers dels dispositius hardware instal·lats en el teu sistema. També pots trobar l'últim driver per al teu hardware, i instal·lar-lo només amb un parell de clics.

Pots triar un driver en particular per a fer el backup, o tots els drivers, i empaquetar-los en un arxiu .EXE, i si tens problemes amb algun driver en particular, també pots eliminar-lo usant aquest programa.

Aquesta aplicació, My Drivers, està especialment recomanada per aquelles persones que han perdut el disc dels Drivers o el CD de Drivers. My Drivers permet realitzar còpies idèntiques, és a dir, permet clonar el driver original instal·lat. També serà útil a aquelles persones que necessiten trobar i instal·lar l'últim driver per als seus dispositius.

També, identifica gairebé tots els dispositius, reportant informació incloent el model del dispositiu, fabricador, fabricador del xip/chipset, nom OEM, venedor OEM. A més, realitzarà una comprovació digital de l'A.N.E.U. i un testeix de compatibilitat abans de ser instal·lat el driver descarregat desde Internet.

En resum, una completisima utilitat per a realitzar tot tipus d'operacions i gestions relacionades amb els drivers.

NOTA: Per a conèixer les limitacions de la versió de prova del programa My Drivers 3.31, vam recomanar visitar la web de l'autor, que a més és l'únic responsable del seu funcionament. PcCatalunya no proporcionarà en cap concepte clau, serials, crack, keygen o similars de My Drivers 3.31 com es recull en la normativa de propietat intel·lectual.

Captures:




DESCARREGA ( web d'autor )

Etiquetes de comentaris: , ,